Brug for et tilbud?

Vores service

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  41 56 82 00

  Vi tilbyder
  El-Installationer

  Få sat lys på mulighederne

  Lundstrøm Elservice leverer færdige løsninger i alt inden for belysning. Når vi besigtiger en opgave forud for at kunne give et tilbud, vil vi også give dig råd og vejledning i forhold til, hvad de bedste muligheder og løsninger kan være for dig.

  Med os som ansvarlige for din belysning kan du regne med professionalisme, stor erfaring og et godt slutprodukt. Vi sætter lys på mulighederne og dækker dine behov for belysning på den bedste måde.

  Opsætning af alle typer belysning i Østjylland

  Nogle opgaver er mere krævende end andre, men under alle omstændigheder løser vi opgaven for dig. Vi arbejder med alle typer for belysning – vi sætter gerne dem op, du har købt, eller medbringer de lamper og spots, du ønsker.

  Det, som du får ud af at få os til at opsætte belysning, er garanti for kvaliteten og udseendet af det færdige, lysende produkt. Det er også en effektiv og tidsbesparende løsning, fordi vi ved, hvad der skal gøres, og hvad opgaven kræver.

  Fleksibilitet og færdige løsninger

  Vi kan medbringe godt håndværk og den type belysning, du ønsker. Det gør vi som en del af en fleksibel arbejdsgang, hvor du kan forvente god service og den hjælp, du har brug for.

  Vil du have sat lys på dine muligheder og belysning sat op af fagpersoner? Kontakt os, så finder vi den bedste løsning for dig og/eller din virksomhed. Vi arbejder i hele Aarhus og til og med Randers, Horsens og Silkeborg.

  Kvalitet

   

  Vi går på arbejde for at levere kvalitetshåndværk, og det er en vigtig del af alt, hvad vi sætter strøm til.

  Ordentlighed og god service

   

  Vi leverer altid god service, så du føler dig tryg i processen.

  Ærlighed

   

  Vi er ærlige om, hvad vi kan, og hvad vi ikke kan. Det vigtigste for os er, at du får den bedste løsning.

  Erfaring

   

  På el-fronten er der også stor udvikling. Men vi har stor erfaring og interesse for vores fag, så vi følger med.

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   41 56 82 00